Barış Bilgin


Ardahan'ın başarı hikâyesi

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta Balıkesir Büyük Şehir Belediyesi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliğinin ev sahipliğinde düzenlenen devir-teslim törenine katılmak için gittiğim Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’de, Serhat Şehrimiz Ardahan adeta gövde gösterisi yapmıştır.


Geçtiğimiz hafta Balıkesir Büyük Şehir Belediyesi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliğinin ev sahipliğinde düzenlenen devir-teslim törenine katılmak için gittiğim Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’de, Serhat Şehrimiz Ardahan adeta gövde gösterisi yapmıştır.

***

Büyük oyuncuların arasında nüfusu ve ekonomisi ile nicelik olarak çok küçük ama o oyuncuların arasına girme başarısı ile nitelik olarak çok büyük olduğunu bir kez daha gözlerimle görmek beni bir Ardahanlı olarak gururlandırdı. Bu niteliklerimiz ile biz eksik olan yanlarımızı da kısa sürede giderebileceğimizin farkına varalım ve başarılı insanlarımıza fırsat verelim yeter ki…

***

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'e 81 ilden yaklaşık bin 500 davetlinin katıldığı III. Kent Konseyleri Sempozyumunda, her alanda geri kalan ilimizin böyle bir organizasyonda isminin ön plana çıkması bizler için büyük bir onur kaynağı olmalı ve bu başarı hikâyelerimize yenilerini eklemeliyiz.

***

Türkiye Kent Konseyleri Birliği dönem Başkanlığının ilimize geçmesi de kentimiz için büyük prestij ve tanıtım fırsatı olarak değerlendirmeliyiz. Başarılı çalışmalara imza atarak dönem başkanlığını kentimize getiren Ardahan Kent Konseyi Başkanımız Burak Taştan ve ekibine göstermiş olduğu mücadele ve özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.