Yunus Emre Anadolu Lisesinde “Göç ve Uyum” paneli gerçekleştirilecek

Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesinde önemli bir etkinlik daha hayata geçiriliyor.

EĞİTİM 22.05.2024 11:03:00 0
Yunus Emre Anadolu Lisesinde “Göç ve Uyum” paneli gerçekleştirilecek

Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesinde önemli bir etkinlik daha hayata geçiriliyor. 27 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.00'da, öğrencilerin hazırladığı "Göç ve Uyum" paneli gerçekleştirilecek.

Anadolu liselerinde eğitim gören öğrencilerin bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, hukuk ve politika gibi çeşitli alanlarda farkındalık kazanmasını amaçlayan bu panel, aynı zamanda bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme ve sunum yapma gibi akademik becerilerin geliştirilmesine katkı sağlayacak.

Rehber Öğretmeni Burak Koç, Coğrafya Öğretmeni Murat Kaya, DKAB Öğretmeni Osman Çoban, Felsefe Öğretmeni Gamze Altıntuğ ve İngilizce Öğretmeni Ahmet Canbaz'ın rehberliğinde gerçekleştirilecek bu panelde, öğrenciler göç olgusu ve uyum süreci hakkında hazırladıkları sunumları paylaşacak. Panelde, göç konusunun tarihsel ve sosyokültürel boyutları ele alınacak ve bu alanda bilinçlenme sağlanacak.

Etkinlik sonunda, öğretmenler ve öğrenciler arasında interaktif bir soru-cevap bölümü düzenlenecek. Bu bölümde, öğrenciler merak ettikleri konular üzerine tartışma fırsatı bulacak ve sorularına yanıt alacaklar.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamakta ve onları geleceğe daha iyi hazırlamaktadır. Tüm öğrenciler ve veliler bu önemli panele davet edildi.


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti