Yaz Kur'an Kursları Turnuvası finali oynandı

Çıldır’da Yaz Kuran kursları Camiler arası futbol turnuvasında yarı final ve final maçları oynandı.

SPOR 23.07.2024 20:15:00 0
Yaz Kur

Çıldır İlçe Müftülüğü ve Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Kuran kursları Camiler arası futbol turnuvasında yarı final ve final maçları oynandı.

Oynanan maçların sonucunda Resul Aslan Kur'an Kursu birinci, Gölebakan Kur'an Kursu ikinci, Teşdeğirmen Kur'an Kursu ise üçüncü oldu.

Final maçında Resul Aslan Kur'an Kursu öğrencileri rakipleri Gölebakan Köyü Kur'an Kursu öğrencilerini mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Turnuva birincisi kupasını İlçe Müftüsü Abdullah Doğan ve Çıldır Gençlik Spor Müdürü Adnan Kokurt'un elinden aldı. İkinci ve üçüncü olan takımlara ise madalya verildi.

Kıyasıya mücadele eden takımların taraftarları cami cemaati oldu.

İlçe Müftüsü Abdullah Doğan, başta birinci olan takım olmak üzere turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "Birinci olan takımımız Resul Aslan Kur'an Kursu ve hocaları Saim Dinç, ikinci olan takım Gölebakan Kur'an Kursu ve hocası İsrafil Omaç ve üçüncü takımımız olan Taşdeğirmen Kur'an Kursu ve hocası Ferit Demircan'ı tebrik ediyorum. Böylesine heyecanlı, eğlenceli ve güzel etkinliğin organize edilmesinde büyük emeği olan Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze özellikle de sayın müdürüm Adnan Korkut beyefendiye içtenlikle teşekkür ediyorum."


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti