Haber: Bedrettin Şuay
Ardahan Belediyesi, sezon açılışı gerçekleştirilen Yalnızçam Kayak Merkezi için vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkânı sundu. Belediyenin sağladığı bu hizmet, özellikle kayak tutkunları tarafından memnuniyetle karşılandı.
Kar yağışlarının etkili olduğu Ardahan’da, kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasıyla birlikte Yalnızçam Kayak Merkezi yeni sezonu açtı. Düzenlenen sezon açılışına Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Belediye Başkan Vekili Mustafa Badem, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda kayaksever katıldı.
Sezon açılışı kapsamında Ardahan Belediyesi, vatandaşların kayak merkezine kolay ve güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenledi. Belediye Başkanı Faruk Demir’in önceki yıllarda başlattığı ücretsiz servis uygulaması bu yıl da devam ederken, belediye otobüsleri Cumartesi ve Pazar günleri yüzlerce vatandaşı Yalnızçam Kayak Merkezi’ne gidiş-dönüş olmak üzere ücretsiz taşıdı.
Belediyenin sunduğu ulaşım hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, kış turizmine ve sosyal yaşama katkı sunan bu uygulama dolayısıyla Belediye Başkanı Faruk Demir’e teşekkür etti.