Vekil İncesu’dan Başkan Mansur Yavaş’a ziyaret

Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Göle ve Posof Belediye Başkanları ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

GÜNCEL 18.09.2024 14:43:00 0
Vekil İncesu’dan Başkan Mansur Yavaş’a ziyaret

Haber: Bedrettin Şuay

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak ve Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Ardahan’ın Göle ve Posof ilçelerinin geleceği üzerine önemli istişarelerde bulunuldu. Vekil İncesu, “Nazik misafirperverliği için Başkanımız Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak, ilçelerin ihtiyaçlarını ve projelerini gündeme taşımanın önemine vurgu yaptı.

Ziyarette, yerel hizmetlerin güçlendirilmesi ve Ardahan’a yönelik yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Yavaş, Ardahan’ın kalkınmasına katkıda bulunacak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Ziyaret, yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin artması ve Ardahan’ın gelişimi açısından büyük bir adım olarak değerlendirildi.

 


1

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

2

AÖF’ün sınavsız ‘İkinci Üniversite’ kayıtları devam ediyor

3

Stadyum reklam panoları satışa çıktı! Reklam ver takımına destek ol…

4

Genel Sekreter Emin, Tır Parkındaki çalışmaları İnceledi

5

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi için bilgilendirme toplantısı yapıldı