Vali Hayrettin Çiçek Çıldır’da yapılan çalışmaları inceledi
GÜNCEL 7.08.2025 11:05:00 0

Vali Hayrettin Çiçek Çıldır’da yapılan çalışmaları inceledi

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Şeytan Kalesi ve Karaçay Kanyonunu tepeden gören Mozeret Tepesinde yapımı devam eden seyir terası inşaatında incelemede bulundu.

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Çıldır ilçesinde Şeytan Kalesi ve Karaçay Kanyonunu tepeden gören Mozeret Tepesinde yapımı devam eden seyir terası inşaatında incelemede bulundu.

Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Çıldır Kaymakamı Barış Aytürk ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ile birlikte inşaatı inceleyen Vali Çiçek, çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Çiçek, seyir terası projesi ile Ardahan’ın önemli turizm değeri olan Şeytan kalesi ve Karaçay kanyonuna olan ilgiyi artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Vali  Çiçek, daha sonra  ilçede Hayırsever iş insanı Prof. Dr. Esfender Korkmaz tarafından yaptırılan ve büyük oranda tamamlanan öğretmenevi inşaatında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı.

Eğitime verilen desteğin her zaman kıymetli olduğunu vurgulayan Vali Çiçek, hayırsever katkısıyla ilçeye kazandırılan bu yapının öğretmenler ve eğitim camiası için önemli bir hizmet sağlayacağını belirtti.

İncelemenin ardından yetkililere kolaylıklar dileyen Vali Çiçek, projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını temenni etti.

1

Merkezi İstanbul’da Bulunan Gürçayır Köyü Derneği İftarda Buluşuyor

2

Başkan Yunus Dündar, TBMM’de Düzenlenen Grup Toplantısına Katıldı

3

Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi’nden Basın Açıklaması

4

Vali Çiçekli, Minik Öğrencilerle “Şehrin Yönetim Birimleri” konusunu İşledi

5

Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Yerel Yönetimleri Masaya Yatırdı