Vali Çiçek, Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti

Vali Hayrettin Çiçek, Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

GÜNCEL 22.05.2024 12:57:00 0
Vali Çiçek, Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti

Vali Hayrettin Çiçek, Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı ile birlikte gittiği okulda, eğitim programları, öğretmen kadrosu ve öğrencilerin meslek becerileri hakkında Okul Müdürü Mehmet Dizdar’dan detaylı bilgi alana Vali Çiçek, atölye ve sınıf alanlarını gezerek, öğrencilerle sohbet edip, yürüttükleri projeleri ve ürünleri inceledi. 

Öğrencilerin el sanatları etkinliğine de eşlik eden Vali Çiçek, ülkemizde eğitim-öğretim alanında özellikle son 15-20 yılda önemli kurum, yatırım, hizmet ve çalışmaların hayata geçtiğini bu kurumlardan birisinin de Özel Eğitim Meslek Okulu olduğunu söyledi.

Vali Çiçek, "Özel Eğitim Meslek Okulumuz, özel öğrencilerimizin, toplum içindeki rollerini gerçekleştirebilmeleri ve başkaları ile iyi ilişkiler kurmalarını sağlayan, onlara iş birliği içinde çalışmayı öğreten, aynı zamanda üretici ve mutlu bir birey olarak yetişmeleri için hizmet sunmaktadır. Bu kurumumuzda aynı zamanda öğrencilerimizin uygun eğitim programlar ile özel yöntem, personel ve araç-gereç kullanarak, eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmaları sağlanmaktadır. Bu noktada oldukça önemli bir eğitim kurumumuzdur. İdarecilerimize ve öğretmenlerimize verdikleri özverili hizmetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


1

POLAT AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜRÜ

2

Ankara Serhat Ardahan Federasyonu'ndan Vekil İncesu'ya ziyaret

3

Tarım ve Orman Müdürlükleri Personeline hizmet içi eğitim verildi

4

Ardahan’da İş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlendi

5

Doğu Anadolu'nun en büyük öğrenci yaşam merkezi ARÜ'de