Vali Çiçek, Muhtarlarla bir araya geldi
GÜNCEL 22.10.2025 13:53:00 0

Vali Çiçek, Muhtarlarla bir araya geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Hayrettin Çiçek ve protokol üyeleri muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi

Haber:Bedrettin Şuay

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ardahan Valiliği tarafından, muhtarlar onuruna kahvaltı programı düzenlendi. Programa Vali Hayrettin Çiçek, Vali Yardımcıları Mehmet Sert ve Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, İl Emniyet Müdürü Oğuz Tüzün, İl Müftüsü Adem Karadeniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Fatih Cineviz, Muhtarlar Derneği Başkanı Müjdat Bölük ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Programda muhtarlarla bir araya gelen Vali Çiçek, yaptığı konuşmada “Muhtarlık müessesesi, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören, demokrasimize en yakın müesseselerden biridir. Muhtarlarımız, mahalleleri ve köyleriyle ilgili talep ve ihtiyaçları kamu idarelerine aktaran önemli bir vazife üstlenmektedir. Bu anlamlı günde, fedakârca görev yapan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, günlerini kutluyorum.”

Vali Çiçek, program kapsamında muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinleyerek istişarelerde bulundu. Program, katılımcılar arasında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

 

 

1

Milletvekili İncesu: “Ilgar Tüneli Kazıları Damal’ın Doğasını Tehdit Ediyor”

2

Ardahan Üniversitesi’nde İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekimi Gerçekleştirildi

3

Vali Çiçek, Muhtarlarla bir araya geldi

4

AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın’dan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Ziyaret

5

Ardahan’da “Gazze İçin Seferber” Kermesi Düzenlendi