VALİ ÇİÇEK, HAYVAN PAZARI'NI DENETLEDİ!

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Hayvan Pazarını ziyaret etti.

GÜNCEL 16.09.2024 15:40:00 0
VALİ ÇİÇEK, HAYVAN PAZARI

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan Hayvan Pazarını ziyaret etti.

Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın temel geçim kaynaklarının başında gelen hayvancılığın alım-satımının yapıldığı Ardahan Hayvan pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener ve İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Cineviz ile birlikte pazar alanına giden Vali Çiçek, buradaki iş ve işlemler hakkında Tarım Müdürü ve diğer ilgililerden bilgi aldı.

Vatandaşlarla da sohbet eden Vali Çiçek, verilen kamu hizmetleri ve asayiş konuları hakkında vatandaşları bilgilendirdi ve onların ilettikleri sorun ve talepleri dinledi. 

Burada bir açıklamada bulunan Vali Çiçek şunları ifade etti; “Ardahan Valiliği olarak, ilimizin tarım ve hayvancılığına katma değer katmak için proje ve çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Valiliğimiz İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DAP) ile birlikte yürütülecek, “Mera Altyapısının Geliştirilmesi Projesi” kapsamında 15 Milyon değerindeki yeni bir projeyi ilimize kazandırdık. Bu Proje kapsamında il merkezi ve ilçelere bağlı dokuz köyde içme suyu hattı, hayvanlar için gölgelik alanlar ve çoban evleri inşa edilecek olup “Mera Altyapısının Geliştirilmesi Projesi” kapsamında yapılacak yatımlarla bölgedeki hayvancılık faaliyetlerinin altyapısı iyileştirilerek, hayvancılık yapan köylülerin şartlarının daha da geliştirilmesi sağlanacaktır. Projenin hayata geçmesi için ihale süreçleri tamamlanmış, sözleşme imzalanmıştır. İlimiz Tarım ve Hayvancılığına hayırlı olsun.”

Hayvan pazarında Vali Çiçek’i gören vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Çiçek’e teşekkür etti.


1

Vekil İncesu’dan Başkan Mansur Yavaş’a ziyaret

2

Arıcılar Birliği'nden tüketicilere ucuz bal uyarısı

3

Ardahan'da İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi

4

ASH İl Müdürlüğü'nden Okul Destek projesi etkinliği

5

AKİDER Kadınlar Meclisi, 2. Anadolu Kültür Şölenine katıldı