Vali Çiçek, Bülbülhan Yayla Festivaline katıldı
GÜNCEL 15.07.2024 09:57:00 0

Vali Çiçek, Bülbülhan Yayla Festivaline katıldı

Vali Hayrettin Çiçek, il merkezine bağlı Bağdeşen Köyü yaylasında geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Bülbülhan Yayla Festivaline katıldı.

Vali Hayrettin Çiçek, il merkezine bağlı Bağdeşen Köyü yaylasında geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Bülbülhan Yayla Festivaline katıldı.

Beraberindekilerle birlikte şenlik alanına giden Vali Hayrettin Çiçek, protokol üyeleri, köy muhtarları, dernek başkanları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan festivalde bir konuşma yapan Vali Hayrettin Çiçek, şenliklerin gurbetle sılayı buluşturması bakımından önemli etkinlikler olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Bugün burada kutladığımız yayla şenliği şehrimiz dışında yaşayan ve yaz aylarında buraya gelen hemşehrilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz önemli bir etkinlik. Şehrimizin kültürünün yaşatılması, yayla şenliği sosyal dokusuna uyan etkinliklerle vatandaşlarımızın hayatının zenginleştirilmesi, eğlenceli hale getirilmesi insanların hayatına dokunma adına çok kıymetli. Ben bu festivalin ve ilimizde yapılacak olan diğer şenlik ve festivallerin birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi, sevgi ve saygının pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Daha sonra Vali Çiçek, beraberindekilerle birlikte yöresel müzikler eşliğinde halay çekti.

1

Çıldır’da Masa Tenisi Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

2

Soğuk Bölgelerdeki Kamu Çalışanlarına Ek Yakacak Talebi

3

Türkiye Kamu-Sen Ardahan’da Bayrak Değişimi

4

Ardahan TSO’dan AB Projelerine Katılım

5

Çıldır Gölü Festivale Hazırlanıyor