Üstü açık elektrik kablosu hayati tehlike yaratıyor

Atatürk caddesi eski karakolun önündeki, asfalt yolun sadece 5 santimetre altında geçen üstü açık bir elektrik kablosu, büyük endişe yaratıyor

GÜNCEL 18.07.2024 10:54:00 0
Üstü açık elektrik kablosu hayati tehlike yaratıyor

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Atatürk caddesi eski karakolun önündeki, asfalt yolun sadece 5 santimetre altında geçen  üstü açık  elektrik kablosu, çevredeki esnaf ve vatandaşlar arasında büyük endişe yaratıyor. Vatandaşlar, tehlike altındaki bu elektrik kablosunun bir an önce kapatılması gerektiğini belirtiyor.

Konuyla ilgili olarak çevredeki esnaflar, "Bu durum oldukça riskli. Hem yoldan geçen araçlar için hem de “O” yolu kullanan vatandaşların güvenliği tehlike altında. Yetkililerin bu soruna bir an önce müdahale etmesini ve kabloyu güvenli bir şekilde kapatmasını bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Üstü Açık elektrik kablosunun olduğu bölgede güvenlik önlemlerinin alınmaması durumunda ciddi sorunların yaşanabileceği endişesini dile getiren, vatandaşlar, önlem alınmadığı takdirde durumu daha da tehlikeli hale gelebileceğini açıkladı.

Bu durumla ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi beklenirken, çevredeki esnaf ve vatandaşlar, güvenliklerinin sağlanması için yetkililerin acil bir şekilde harekete geçmelerini umut ediyor.

 


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti