TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nın açılışını yapıldı

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu'nun Düzenlediği TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nın Açılışını Gerçekleştirdi

GÜNCEL 10.05.2024 11:42:00 0
TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Şehit Er Gökhan Özdemir Ortaokulu'nun düzenlediği TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Fuar, öğrencilerin bilimsel meraklarını ve yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları önemli bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Açılış törenine, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, bilimin ve teknolojinin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin bilimsel çalışmalara olan ilgilerinin desteklenmesinin gerekliliğini belirtti. Uzantı, öğrencilere başarılar dileyerek, bilimin önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Şehit Er Gökhan Özdemir, Ortaokulu Müdürü ise fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergileme fırsatı bulduğu bu etkinliğin önemine değindi.

Fuarda, öğrencilerin hazırladığı birbirinden ilginç proje ve deneylerin yanı sıra, bilim ve teknolojiyle ilgili atölye çalışmaları da yer aldı. Ziyaretçiler, öğrencilerin çalışmalarını ilgiyle inceleyerek, genç beyinlerin yaratıcılığına şahitlik ettiler.

TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarı, öğrencilerin bilimsel meraklarını destekleyen, onları araştırmaya teşvik eden ve bilimin günlük hayattaki önemini vurgulayan önemli bir etkinlik olarak öne çıktı. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi, genç nesillerin bilime olan ilgisini arttırarak, geleceğe yönelik umut verici adımların atılmasına katkı sağlıyor.

 

 

 

 


1

SGK’dan Sosyal Güvenlik Haftası ziyaretleri

2

Küçükbaş kurbanlıklar daha çok ilgi görüyor

3

Bağdaşenspor Başkanı Galip Bozkurt istifa etti

4

Milli yüzücü Sefa Yurtkölesi öğrencilerle buluştu

5

CHP’den alternatif 19 Mayıs kutlaması