Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışını yapıldı

Ardahan Şehit Asım Bey Ortaokulu'nda 7/A sınıfı öğrencisi Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışı gerçekleşti

GÜNCEL 19.05.2024 11:19:00 0
Tuana Şentürk’ün kişisel resim sergisinin açılışını yapıldı

Haber: Bedrettin Şuay

Açılış törenine; Şube Müdürleri G. Soner Aydın, Tamer Avşar, Erhan Doğan, Metin Çoban, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü, öğrenci Tuana Şentürk'e emeklerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Müdür, öğrencinin sanatsal yeteneklerinin okul camiası tarafından takdirle karşılandığını belirterek, bu gibi etkinliklerin öğrencilerin yaratıcılığını desteklediğini ve özgüvenlerini geliştirdiğini vurguladı.

Öğrenci velileri de, çocuklarının yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu için mutluluklarını dile getirdiler. Sergi, okulun kültürel ve sanatsal faaliyetlerine olan katkılarıyla ön plana çıkan bir örnek teşkil ediyor.

Tuana Şentürk'ün kişisel resim sergisi, okulun sanatsal atmosferine renk katarak öğrencilerin sanat alanındaki potansiyellerini ortaya koymalarını sağlıyor. Okul yönetimi ve öğrenci velileri, bu gibi etkinliklerin devamını dilerken, öğrencilerin farklı alanlardaki yeteneklerini keşfetmeye teşvik ediyor.

 

 


1

POLAT AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜRÜ

2

Ankara Serhat Ardahan Federasyonu'ndan Vekil İncesu'ya ziyaret

3

Tarım ve Orman Müdürlükleri Personeline hizmet içi eğitim verildi

4

Ardahan’da İş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlendi

5

Doğu Anadolu'nun en büyük öğrenci yaşam merkezi ARÜ'de