Haber: Bedrettin Şuay
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü Balkan, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ardahan’a geldi. Programına İl Müftüsü ve TDV Ardahan Şube Başkanı Âdem Karadeniz’i ziyaret ederek başlayan Balkan, burada müftülük çalışmaları ve vakıf faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Müftü Karadeniz, il genelinde yürütülen hizmetler, sosyal yardımlar ve TDV’nin hayata geçirdiği projeler konusunda değerlendirmelerde bulunarak, vakfın faaliyetlerinin toplum için önemine vurgu yaptı.
Daha sonra TDV Şube Başkanları ve ilçe müftüleri ile bir araya gelen Recep Şükrü Balkan, yürütülen çalışmalar, yerelde karşılaşılan ihtiyaçlar ve geleceğe yönelik planlar üzerine değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya İl Müftüsü Âdem Karadeniz, Şube Müdürü Yusuf Şahin, TDV Şube Sorumlusu Emrah Öztürk ve TDV şube başkanları/ilçe müftüleri katıldı. Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen toplantıda, TDV’nin hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşması için yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
Recep Şükrü Balkan, Ardahan programını Vali Hayrettin Çiçek’i ziyaret ederek tamamladı. Ziyarette, TDV’nin ülke genelinde ve Ardahan özelinde yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verildi, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Genel Müdür Yardımcısı Balkan, Ardahan’daki misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Türkiye Diyanet Vakfı’nın hayır ve hizmet odaklı çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini ifade etti.