SGK yapılandırması için son gün uyarısı yapıldı
GÜNCEL 27.01.2021 11:43:34 0

SGK yapılandırması için son gün uyarısı yapıldı

Prim borcunu yapılandırmak isteyen işveren ve sigortalılar için vakit daralıyor.

ŞENOL KİRMAN

Cumhurbaşkanlığı Kararıyla son dakika gelişmesi olarak duyurulan, 7256 sayılı borç yapılandırma başvuru süresinin uzatıldığı haberinin ardından ilk olarak bildirilen tarihlerde işlemlerini geciktirmiş vatandaşlar için yeni bir fırsat doğmuştu. Başvuru süresi 1 Şubat´a uzamasının ardından tarihi fırsatta son 4 güne girildi.

Ardahan SGK İl Müdürü Aziz Boz, SGK borçlarının yapılandırmasında son 4 güne girildiğini bildirdi. Aziz Boz, yapılandırmadan faydalanacak vatandaşları son günleri beklemeleri konusunda uyardı.

SGK borçlarının yapılandırılması başvurusunun Cumhurbaşkanlığı Makamının 30 Aralık 2020 tarihli kararı ile 1 ay süreyle 1 Şubat 2021 tarihine kadar uzatıldığını hatırlatan SGK İl Müdürü Aziz Boz, ?İşveren, sigortalı ve emeklilerin SGK´ya olan sigorta primi, genel sağlık sigortası primi, yersiz ödemeler ve rücu borçları için başvuru süresinin son 4 gününe girildiğini belirterek, ?Son haftayı beklemeden tüm vatandaşlarımızın başvurularını tamamlamaları yasadan faydalanmalarını sağlayacak ve mağduriyetlerini önleyecektir? diye konuştu.

İl Müdürü Aziz Boz, ?SGK Ardahan İl Müdürlüğü olarak yapılandırmadan dolayı vatandaşa bu süreçte daha iyi hizmet vermek için saat 08.00 ile 17.00 arasında tüm personellimiz tam zamanlı olarak çalışmaktadır? dedi.

1

Merkezi İstanbul’da Bulunan Gürçayır Köyü Derneği İftarda Buluşuyor

2

Başkan Yunus Dündar, TBMM’de Düzenlenen Grup Toplantısına Katıldı

3

Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi’nden Basın Açıklaması

4

Vali Çiçekli, Minik Öğrencilerle “Şehrin Yönetim Birimleri” konusunu İşledi

5

Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Yerel Yönetimleri Masaya Yatırdı