Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Başlı’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
GÜNCEL 24.07.2025 12:23:00 0

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Başlı’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Basının demokratik toplumların vazgeçilmez bir unsuru olduğunu vurgulayan Başkan Başlı, basın mensuplarının zor şartlar altında büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti.

Kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgiye ulaşması için mücadele eden tüm gazetecilerin bayramını kutlayan Başlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Basın; demokrasinin, düşünce özgürlüğünün ve toplumsal farkındalığın en önemli yapı taşlarından biridir. Kamuoyunu bilgilendirmek, halkın sesi olmak ve gerçekleri tarafsız bir şekilde aktarmak adına fedakârca çalışan tüm basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Zor koşullar altında, mesai mefhumu gözetmeden görev yapan gazetecilerimizin emeği her türlü takdirin üzerindedir. Bu özel gün vesilesiyle, basın meslek ilkelerine bağlı kalarak halkın haber alma hakkını gözeten tüm değerli gazetecilere teşekkür ediyor, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın mensuplarını rahmetle anıyorum”

1

ÇMYO Müdürü Özdemir'den gençlere özel davet

2

Bal festivali belirsizlik içinde

3

Valilik personeline yangın ve ilk yardım eğitimi verildi

4

30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası başlıyor

5

Vali Çiçek’ten Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret