Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu’nda Öğrencilere Kur’an-ı Kerim Hediye edildi
GÜNCEL 26.12.2025 10:18:00 0

Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu’nda Öğrencilere Kur’an-ı Kerim Hediye edildi

Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, TDV’nin “Dersimi Seçiyorum, Kur’anımı Alıyorum” projesi kapsamında Kur’an-ı Kerim sevinci yaşadı.

Haber: Bedrettin Şuay

Şehit Taner Karadeniz Ortaokulu’nda eğitim gören 5. sınıf öğrencileri, anlamlı bir projeyle Kur’an-ı Kerim’e kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından hayata geçirilen “Dersimi Seçiyorum, Kur’anımı Alıyorum” projesi kapsamında, seçmeli Kur’an-ı Kerim dersini tercih eden öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Düzenlenen programda İlçe Millî Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız ve İlçe Müftüsü Metin Aksoy, öğrencilere Kur’an-ı Kerimlerini bizzat takdim ederek sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu program boyunca dikkat çekti.

Programda konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, eğitimin yalnızca akademik başarıyla sınırlı olmadığını belirterek, değerler eğitimiyle desteklenen bir eğitim anlayışının önemine vurgu yaptı. İlçe Müftüsü Metin Aksoy ise Kur’an-ı Kerim’in birey ve toplum hayatındaki rehberliğine dikkat çekerek, bu bilinçle yetişen nesillerin geleceğe umutla bakacağını ifade etti ve öğrencilere başarılar diledi. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

1

CHP Ardahan İl ve İlçe Yönetiminden ATSO’ya İade-i Ziyaret

2

Minik Çiftçiler Tarım ve Hayvancılığı Yerinde Öğrendi

3

Vali Çiçek Başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

4

ARÜ’de Öğrencilere Yönelik Söyleşi Programı Düzenlendi

5

Rektör Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu’ndan Milletvekili Kaan Koç’a Ziyaret