SECAP Toplantısı Ardahan’da Yapıldı
GÜNCEL 23.10.2025 11:41:00 0

SECAP Toplantısı Ardahan’da Yapıldı

Ardahan Belediyesi ile İBB İstanbul Enerji A.Ş. iş birliğinde yürütülen “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı” toplantısında, kentte enerji verimliliği ve çevre dostu uygulamalar ele alındı.

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Enerji A.Ş. iş birliğiyle yürütülen “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı” (SECAP) kapsamında toplantı, Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye Başkanı Faruk Demir, Başkan Yardımcısı Seçil Avşar ve belediye birim müdürleri katılırken, İBB İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yüksel Yalçın proje kapsamında bir sunum yaparak detaylı bilgilendirmede bulundu.

Geçtiğimiz yıl Ardahan Belediyesi’nin imzaladığı protokol çerçevesinde sürdürülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, kentin enerji verimliliği, iklim dostu uygulamalar ve sürdürülebilir çevre politikaları ele alındı.

Belediye Başkanı Faruk Demir, toplantının ardından yaptığı açıklamada iklim değişikliğinin küresel bir sorun olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“İklim değişikliği yalnızca bizim ülkemizde değil, küresel ölçekte bir mesele olarak karşımızda durmaktadır. Dolayısıyla bu sorunun çözümü için kolektif bir anlayışla hareket edilmesi gerekiyor.” Dedi.

1

Ardahan’ın Koşan Yıldızları Projesine Yoğun İlgi

2

Ardahan’da PTT’nin 185. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

3

CHP İl Başkanı Yunus Dündar: “Partimizi Daha da Güçlendireceğiz”

4

Çıldırlı Sporcu Ozan Şafak’tan İl Birinciliği Başarısı

5

ATSO ile Artvin Ticaret Borsası Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı