Tarih: 25.10.2024 16:27

Reyhan Şencan Kayatürk Güzellik Merkezi hizmete girdi

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan’da güzellik ve bakım sektörüne yenilik getirecek olan Reyhan Şencan Kayatürk Güzellik Merkezi, düzenlenen görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Reyhan Şencan Kayatürk Güzellik Merkezi, güzelliğine düşkün kadınların yeni gözde mekanı olmaya aday.

İşletmeciliğini Reyhan Şencan Kayatürk’ün yaptığı Güzellik Merkezi Koca Mustafa Paşa Caddesi TOBB Ortaokulu karşısında düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılış törenine AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı İskender Alihanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. İşletme sahibi Reyhan Şencan Kayatürk’ü eşi Oğuzhan Kayatürk ve ailesi de yalnız bırakmadı.

Açılış etkinliği boyunca davetlilere çeşitli ikramlar sunulurken, Reyhan Şencan Kayatürk ve ailesi davetlilerle yakından ilgilendi. Açılış programına katılan davetliler, merkezi gezerek hizmetler hakkında bilgi aldı.

Reyhan Şencan Kayatürk Güzellik Merkezi, sunduğu zengin hizmet yelpazesi ve profesyonel kadrosuyla Ardahan’da güzellik ve bakım sektöründe lider olmayı hedefliyor. Açılış töreni, coşkulu bir atmosferde gerçekleşirken, katılımcılar salonun sıcak ve davetkâr atmosferinden oldukça memnun kaldı.

Güzellik Merkezi’nin sahibi Reyhan Şencan Kayatürk, "Reyhan Şencan Kayatürk Güzellik Merkezi olarak Ardahan’da güzellik sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyoruz. En iyi hizmeti sunarak, kişisel bakımına özen gösteren tüm kadınların vazgeçilmez adresi olacağız. Amacımız, kaliteli ve modern güzellik hizmetlerini halkımıza sunmak” dedi.

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —