PTT önünde koronavirüs önlemi
2.04.2020 14:20:16 0

PTT önünde koronavirüs önlemi

Ardahan´da, yardım parasını almak için PTT´ye gelen vatandaşların koronavirüs salgınından etkilenmemesi için önlemler alındı.

BEDRETTİN ŞUAY

Ardahan´da, yardım parasını almak için PTT´ye gelen vatandaşların koronavirüs salgınından etkilenmemesi için önlemler alındı. Sosyal mesafe kuralı nedeniyle birer metre aralıklarla yapışkanlar koyan Polis ekipleri bariyer ve şerit çekerek önlemleri sıkılaştırdı. Alınan önlemler sayesinde vatandaşlar sağlıklı bir şekilde ödemelerini alıyor.

?SAĞLIĞIN İÇİN MESAFENİ KORU´

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı´nın 2 milyon aileye sosyal yardım ödemesi başladı. Yardıma hak kazanan vatandaşlar sabah erken saatlerde PTT önüne geldi. PTT binası önünde parasını almak için bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Ardahan´da ekipler ise sosyal mesafeyi korumak adına birer metre mesafeni korumak için şerit çekti. Alınan önlemler sayesinde vatandaşlar sağlıklı bir şekilde ödemelerini alıyor. 

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı