Posof Belediyesinden yoğun kar mesaisi
GÜNCEL 15.12.2024 18:30:00 0

Posof Belediyesinden yoğun kar mesaisi

Posof Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Erdem Demirci’nin talimatıyla yoğun kar yağışının ardından ilçe merkezinde biriken karları temizlemek için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Ekipler, ana arterler, ara sokaklar ve kaldırımlarda biriken kar yığınlarını temizleyerek vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağladı.

Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Yoğun kar yağışının ardından hemşehrilerimizin gündelik hayatını kolaylaştırmak için ekiplerimiz sahada yoğun bir mücadele verdi. Vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu bizim için önceliklidir. Temizlik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir." dedi.

Kar temizleme çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten Posof halkı, belediye ekiplerine teşekkür ederek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

1

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

2

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

3

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı

4

AK Parti Göle İlçe Teşkilatı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

5

Ardahan’da Öğrencilere Yeşilay’dan Sağlıklı Yaşam Eğitimi