Nikah memurunun 'Adınız?' sorusuna 'Evet' diyen heyecanlı damat

Gelin ile damat hayatlarının en güzel gününde heyecanlı anlar yaşadılar.

GÜNCEL 21.10.2021 18:10:00 1
Nikah memurunun

ŞENOL KİRMAN

Gündoğdular Düğün salonunda Rahmete Zeybek ile dünya evine giren damat Şenol Bozkurt, nikâh memurunun adınız soyadınız sorusuna düğünün heyecanından EVET diyerek yanıtlaması davetlerin hem gülmelerine hem de alkışlamalarına neden oldu. Damat adayı Şenol Bozkurt, heyecanına yenik düştüğü olayın ardından adını söylemesiyle nikah kaldığı yerden devam etti.

Ardahan Valiliği Basın Bürosu personellerinden Şenol Bozkurt, Rahmete Zeybek ile Gündoğdular düğün salonunda yapılan düğünle hayatını birleştirdi.

Bozkurt ve Zeybek ailelerinin doldurduğu düğün salonunda Bozkurt’u mesai arkadaşları ve yakın çevresi de yalnız bırakmadı. Kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde düğün salonuna gelen çiftler heyecanlarını saklamakta zorlandılar. Genç çiftlerin nikahını Ardahan Belediyesinden Zeki Morkoç kıydı. Damat Şenol Bozkurt, nikâh memurunun adınız soyadınız sorusuna düğünün heyecanından EVET diyerek yanıtlaması davetlerin hem gülmelerine hem de alkışlamalarına neden oldu. Damat adayı Şenol Bozkurt, heyecanına yenik düştüğü olayın ardından adını söylemesiyle nikah kaldığı yerden devam etti.

Nikahın ardından düğün slow şarkılar eşliğinde dans edilerek, orkestra eşliğinde halaylarla devam etti. Çiftler düğün pastasını keserek birbirlerine ikram ettiler. Çiftlerin mutluluğu gülen gözlerine yansırken aileleri de mutluluklarına ortak oldular. Bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan mesai arkadaşları ve dostlarına teşekkür eden Şenol Bozkurt, düğün sonuna kadar halaylar eşliğinde arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.


HAKAN KISACA
25.10.2021 00:00:51
Hayırlı Olsun Sayın Şenol Abimize Ömür Boyu Mutluluklar Diliyorum. Tebrik Ederim