Müftü Karadeniz, Kur'an Kursu öğrencileriyle buluştu

Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz, Yaz Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi

GÜNCEL 19.07.2024 11:01:00 0
Müftü Karadeniz, Kur

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz, Karagöl Camii Yaz Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Karadeniz, ayrıca yapımı devam eden Kız Kur'an Kursu'nun bahçesinde öğrencilerle sohbet etti.

Toplantıda, Müftü Karadeniz öğrencilere çeşitli sorular yöneltti ve onların dini bilgilerini sınamak amacıyla interaktif bir ortam oluşturdu. Doğru cevapları veren öğrencilere Müftü Karadeniz tarafından ikramlarda bulunularak ödüllendirildi.

Karagöl Camii Yaz Kur'an Kursu'nda gerçekleşen bu buluşma, öğrencilerin dini eğitimlerini desteklemek ve onlarla birebir iletişim kurarak moral vermek amacıyla düzenlendi. Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz'in katılımıyla gerçekleşen etkinlik, öğrenciler arasında memnuniyetle karşılandı ve kursun atmosferine olumlu bir katkı sağladı.

Müftü Karadeniz, Karagöl Camii Yaz Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrencilerle yapılan bu tür etkinliklerin önemini vurgulayarak, ilerleyen dönemlerde benzer buluşmaların devam edeceğini ifade etti. Kur'an eğitimi alan öğrenciler ve aileleri, Müftü Karadeniz'in öğrencilere verdiği destek ve teşvikten memnuniyetlerini dile getirdiler.


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti