Haber: Bedrettin Şuay
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Ardahan’da devam eden ve planlanan kamu yatırımları ele alındı.
Ziyaret kapsamında, bu ay açılışı yapılan Hanak İlçe Jandarma Hizmet Binası için İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya teşekkürlerini ileten Milletvekili Koç, söz konusu yatırımın ilçe halkına daha güvenli ve etkin hizmet sunulması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Görüşmede ayrıca, Ardahan’ın ihtiyaçları doğrultusunda planlanan yeni Hükümet Konakları, Kaymakamlık binaları ve İlçe Jandarma binaları ile ilgili projeler değerlendirildi. Kamu hizmetlerinin daha modern, erişilebilir ve verimli koşullarda sunulabilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Milletvekili Koç, Ardahan genelinde devlet kurumlarının fiziki altyapısının güçlendirilmesinin vatandaş memnuniyetini artıracağını vurgulayarak, şehre gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti.