Milletvekili Kaan Koç: “Hizmet ve Gönül Siyasetimizi Daha da Güçlendireceğiz”
GÜNCEL 7.11.2025 12:07:00 0

Milletvekili Kaan Koç: “Hizmet ve Gönül Siyasetimizi Daha da Güçlendireceğiz”

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Genel Merkezde gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı

Haber: Bedrettin Şuay

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda teşkilat çalışmaları, devam eden projeler ve önümüzdeki döneme dair hedefler kapsamlı şekilde ele alındı.

Milletvekili Koç, toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, milletin kendilerine duyduğu güveni her zaman diri tutmak için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti.

Kaan Koç, “AK Parti Genel Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında teşkilat çalışmalarımızı, devam eden projelerimizi ve önümüzdeki döneme dair hedeflerimizi kapsamlı şekilde değerlendirdik. Milletimizin bize duyduğu güveni daima diri tutmak, hizmet ve gönül siyasetimizi daha da güçlendirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Koç, AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayarak, “Ardahan’a ve ülkemize hizmet etme yolunda azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı