MİLLETVEKİLİ İNCESU, HER FIRSATTA SOLUĞU MEMLEKETİNDE ALIYOR

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, bulduğu her fırsatta memleketi Ardahan’ı ziyaret ediyor.

GÜNCEL 23.07.2024 10:17:00 0
MİLLETVEKİLİ İNCESU, HER FIRSATTA SOLUĞU MEMLEKETİNDE ALIYOR

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, bulduğu her fırsatta memleketi Ardahan’ı ziyaret ediyor.

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, memleketi Ardahan’a gelerek çeşitli ziyaret ve programlara katıldı.

Milletvekili seçildiği günden bu yana memleketi Ardahan’a sık sık gelerek sorunları, sıkıntıları yerinde dinleyen, çözüm üretme noktasında gösterdiği gayretle takdir toplayan CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, memleketinde ziyaretlerine devam ediyor. 

Bu kapsamda kente gelen Milletvekili İncesu, ilk olarak Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı İskender Alihanoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Ardahan Merkez'de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerinde sıcak ilgiyle karşılanan İncesu, esnafın sıkıntılarına, vatandaşın ise beklentilerine kulak verdi.

Ziyaretler kapsamında Posof ilçesini de ziyaret eden ve Ilgar Dağı’nda mola veren Milletvekili İncesu, Ilgar Tüneli ve yolları için çağrıda bulundu.

İncesu, “Hemşehrilerimiz yazın ortasında dahi çok zor şartlar altında merkeze ulaşabiliyor. Kışın yaşadıklarını varın siz düşünün. Ticari ve turistlik seyahatlerde dahi önemli bir kilit noktası olan Ilgar Dağı'nın acilen çözüme kavuşması gerekiyor. Bu konuyu iş tamamlanana kadar konuşmaya devam edeceğim. Ardahan sahipsiz değildir” dedi.

Milletvekili İncesu, davetlisi olduğu Posof Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Posof Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.

İncesu, festival alanında kurulan stantları gezerek esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan İncesu, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili İncesu daha sonra, Posof ilçe merkezinde incelemelerde bulunarak, gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının ardından Belediye Başkanı Erdem Demirci ve belediye personellerine teşekkür etti.

İncesu’nun Ardahan ziyaretinde ki bir sonraki durağı Kent Konseyi Başkanlığı oldu. İncesu, Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Yavuz Morkoç’u ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA