Milletvekili İncesu, Belçika’da konferansa katıldı
GÜNCEL 16.01.2024 13:18:00 0

Milletvekili İncesu, Belçika’da konferansa katıldı

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Avrupa Birliği Parlamentoları Topluluk ve Avrupa İşleri Komiteleri Konferansı'na katılmak üzere Belçika’ya gitti.

CHP Ardahan Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Özgür Erdem İncesu, TBMM’nin görevlendirmesiyle Belçika’nın Namur kentinde düzenlenen Avrupa Birliği Parlamentoları Topluluk ve Avrupa İşleri Komiteleri Konferansı'na katıldı.

Milletvekili İncesu yaptığı açıklamada;

“Yüce Meclisimizin görevlendirmesiyle Belçika'nın Namur kentinde düzenlenen Avrupa Birliği Parlamentoları Topluluk ve Avrupa İşleri Komiteleri Konferansı'nda ülkemizi temsil ediyoruz. Konferans’ta Schengen vize krizinin acil çözümü, Ülkemizin Avrupa Birliği’ne tam üyeliği için kararlılığımızı ve Gümrük Birliği Antlaşması’nın modernizasyonu konularının altını çizdim” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı