Kurban bağış standı kuruldu
GÜNCEL 13.06.2024 14:53:00 0

Kurban bağış standı kuruldu

Ardahan il Müftülüğü kurban bağışı için belli bölgelere  Kurban bağış standı kurdu

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan il Müftülüğü kurban bağışı için Ardahan valiliği yanına stant kurdu. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ?Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş? teması çerçevesinde Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu başlatıldı. Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi tarafından Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonunu tanıtmak ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Ardahan şehir merkezinin belli bölgelerine tanıtım stantları kurdu.

Stantlar Ardahan Valiliği yanı, Ardahan Vakıfbank yanında  yer almaktadır. Stantlarda görev alan Din Görevlileri, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sürdürülen Vekâlet yoluyla Kurban Kesim Organizasyonunu tanıtarak, vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

İl Müftüsü Adem Karadeniz, vekâlet yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu hakkında vatandaşları bilgilendirerek,  2024 yılı vekâleten Kurban Kesim fiyatları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, yurt içinde 11.750 TL, yurt dışında ise 4.750 TL olarak belirlendiğini açıklarken Maddi durumu müsait olan vatandaşların Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi aracılığıyla vekâlet yoluyla kurban bağışlarını yapabilirler. Açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı