Gazetemize yaptığı açıklamada seçim startı veren Tayfun Aşık ve ekibi Ardahan´da şoförler odası hak ettiği noktada değildir hedefimiz hak ettiği yere taşımaktır.
Başkan Aşık; Aday olma sürecini uzun bir istişare ve Ardahan kamuoyu ve şoför esnafının desteği sonucunda kararımı açıklamak istedim.
Bizler meslektaşlarımıza hizmet etmek için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Açılan kapılarda gördüğümüz sıcak yüzler, bizim çalışma şevkimizi artırdı. Buda bizlere artık bir değişimin olması gerektiğini göstermektedir dedi.
Başkan Aşık, adaylığımı açıkladığım bu gün itibariyle tüm şoför arkadaşlarıma şunu taahhüt ediyorum; ?ister taksici, ister minibüsçü, ister kamyoncu ve isterse servisçi olsun, hiçbir şoför arkadaşımızın sorunu kulak arkası yapılmayacak. Sorun neyse, nerede çözülmesi gerekiyorsa o arkadaşımızla birlikte kimin makamına gitmemiz gerekiyorsa gidip o sorunu çözeceğimizi söylüyorum. Her ay tüm şoför arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelip hem sorunlarımızı konuşacağız, hem de kazançlarımızın daha da artması için neler yapılması gerektiği noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. En önemlisi tüm şoförlerimize karşı şeffaf olacağız. Şoförler odasında ne yapılıyorsa, hangi kararlar alınıyorsa bundan tüm üyelerimizin bilgisi olacak? İfade etti.
Başkan adayı Aşık, Ardahan´ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amacımız şoförler odasını, üyesine ve Ardahan halkına daha iyi hizmet veren bir kurum haline dönüştürmektir dedi.