Tarih: 21.10.2024 22:48

Kent Konseyi’nden iyilik hareketi

Facebook Twitter Linked-in

Ardahan Kent Konseyi soğuk kış günleri yaklaşırken yardıma muhtaç öğrencilere destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Kampanyanın duyurulmasının ardından kısa sürede hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için mont ve bot yardımı yapıldı.

Ardahan Kent Konseyi Başkanı Yavuz Morkoç, yardıma muhtaç öğrenciler için destek çağrısında buldundu.

Başkan Morkoç açıklamasında:

“Sevgili Ardahanlılar,

Soğuk kış günleri yaklaşırken, şehrimizdeki yardıma muhtaç öğrencilerin yanında olma zamanı. İlimiz İş İnsanlarından İmdat Tatar, Ardahan Kent Konseyi desteğiyle ilimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza mont ve bot yardımı yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Bu zorlu kış aylarında minik yürekleri ısıtmak, onların okula güvenle ve sıcak bir şekilde gitmelerini sağlamak bizim elimizde.

Bu iyilik hareketine siz de katılabilir, çocuklarımızın geleceğine dokunabilirsiniz. Yardımlarınızı paylaşarak daha çok çocuğumuzun ihtiyacını karşılayabiliriz. Hadi, el birliğiyle Ardahan’ın çocuklarına umut olalım!

Nasıl Katılabilirsiniz?

Bağış yapmak ya da daha fazla bilgi almak için bize DM yoluyla ulaşabilir veya 0553 538 47 21 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Unutmayın, küçücük bir yardım bile kocaman bir fark yaratabilir. Hep birlikte daha sıcak bir Ardahan için el ele”

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —