İl Tarım Müdürü, Fatih Cineviz, öğrencilerle mesleki Kariyer günlerinde buluştu

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz, mesleki kariyer günleri çerçevesinde Nilüfer Göle Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

GÜNCEL 22.05.2024 12:40:00 0
İl Tarım Müdürü, Fatih Cineviz, öğrencilerle mesleki Kariyer günlerinde buluştu

Haber: Bedrettin Şuay

Öğrencilere kurumun çalışma alanları, ziraat mühendisliği ve veteriner hekimlik mesleki dalları hakkında bilgi vermek üzere düzenlenen etkinlik, öğrencilerin ilgisini çekti.

Cineviz, gerçekleştirdiği söyleşide tarım sektöründeki kariyer fırsatlarına ve bu alanlarda yapılan çalışmalara değindi. Özellikle gençleri tarımın önemine ve bu alandaki mesleklerin gelecekteki potansiyeline yönlendirmeyi hedefleyen Cineviz, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Öğrenciler, Cineviz'in deneyimlerinden ve sektördeki gelişmelerden haberdar olma fırsatını yakalarken, tarım ve hayvancılık alanlarında kariyer yapma konusundaki meraklarına cevap buldular.

Nilüfer Göle Lisesi yönetimi, Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz'in öğrencilerle buluşmasını sağlayarak, öğrencilere meslek seçimi konusunda önemli bir fırsat sunmuş oldu.

Bu tür etkinliklerin gençlerin mesleki yönlendirmelerinde önemli bir rol oynadığı belirtilirken, Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün öğrencilerle olan etkileşimi ve destekleri ön plana çıkmış oldu.

 

 

 


1

POLAT AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜRÜ

2

Ankara Serhat Ardahan Federasyonu'ndan Vekil İncesu'ya ziyaret

3

Tarım ve Orman Müdürlükleri Personeline hizmet içi eğitim verildi

4

Ardahan’da İş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlendi

5

Doğu Anadolu'nun en büyük öğrenci yaşam merkezi ARÜ'de