İl Milli Eğitim Müdürü Uzantı’dan yeni eğitim dönemi mesajı

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı için bir mesaj yayımladı.

EĞİTİM 2.09.2024 11:34:00 0
İl Milli Eğitim Müdürü Uzantı’dan yeni eğitim dönemi mesajı

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, 2024- 2025 Eğitim Öğretim Yılı için bir mesaj yayımladı.

Uzantı, yayımladığı mesajda yeni eğitim dönemi için heyecanlı olduklarını dile getirirken, yeni dönemde okula başlayan öğrenciler, velileri ve öğretmenler için iyi dileklerini içeren mesajlar verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı’nın açıklamaları şöyle:

“Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlarken, hep birlikte büyük bir heyecan ve gurur içindeyiz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir şekilde, maarif anlayışımızı çağın gereksinimleriyle uyumlu hale getirerek, milli ve manevi değerlerimizi geleceğe taşımak için önemli bir sorumluluğu üstleniyoruz.

Bu yıl, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" olarak adlandırdığımız yeni eğitim yaklaşımımızı hayata geçiriyoruz. Bu model, köklü eğitim mirasımızı, modern pedagojik yöntemlerle harmanlayarak, öğrencilerimizi sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda milli ve manevi duygularla donatarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Bugünün öğrencileri, yarının liderleri olarak yetişirken, vatan sevgisi, bayrak aşkı, millet ve devlet bilinci ile dolu, ahlaki değerleri güçlü bireyler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük görevimizdir. Eğitim sistemimiz, öğrencilerimize bilgiyi aktarmakla kalmayıp, onları doğruyu arayan, sorumluluk sahibi, hoşgörülü ve erdemli bireyler olarak şekillendirecektir.

Öğretmenlerimiz, bu kutlu yürüyüşte en büyük rehberlerimizdir. Sizlerin emekleri ve fedakarlıkları, öğrencilerimizi aydınlatacak, onları milli değerlerle bezenmiş bir geleceğe hazırlayacaktır. Velilerimiz ise, bu süreçte en büyük destekçilerimiz olarak, çocuklarımızın hem akademik hem de ahlaki gelişimlerinde önemli bir rol oynamaktadır.

Bu eğitim-öğretim yılının, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize ve velilerimize sabır ve kolaylıklar temenni ediyorum. Hep birlikte, daha güçlü ve daha aydınlık bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz”.

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Vali Çiçek, Köy Muhtarlarını makamında ağırladı

2

Sahada çiftçi ziyaretleri gerçekleştirildi

3

Milletvekili İncesu, Dernek Başkanlarıyla buluştu

4

Tırın çarptığı sürüdeki onlarca koyun telef oldu

5

Başkan Ulutaş: “Kongremizi birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz”