İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

İl insan Hakları Kurulu 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 26.04.2024 16:58:00 0
İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

Ardahan İl İnsan Hakları Kurul Başkanı Vali Yardımcısı Yakup Papaker başkanlığında, Hukuk İşleri Müdürü Güzeyen Gökçe, İl insan Hakları Kurul üyeleri 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde ve incelemelerde bulundular.

Tekstil fabrikasında incelemelerde bulunan İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri,  fabrikaların işleyişi, çalışan işçilerin hakları, işletmelerin eksiklikleri, çalışma koşulları ve bu uygulamaların insan haklarına uygun olup olmadığı konusunun değerlendirmelerde bulundular. 

İl İnsan Hakları Kurul Başkanı Vali Yardımcısı Yakup Papaker, “Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından 2001 yılında 28 Nisan tarihi, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü ilan edilmiştir. Tüm çalışanlarımızın güven içerisinde ve sağlıklı şartlarda görevlerini yerine getirmelerini dileriz. İşçi  sağlığı ve güvenliği  her şeyden önce gelmektedir.  İş sağlığı ve iş güvenliğinin teknolojik gelişmeler ve kriterlere uygun bir şekilde sağlanması, çeşitli sektörlerde çalışan işçilerimizin yaptıkları ve bu zorlu ve riskli görevlerini yerine getirirken, sağlıklı ve güvenli bir iş yerinde çalıştıklarına içtenlikle inanmaları, kendilerini güvende hissetmeleri büyük önem arz etmektedir’’ dedi.


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret