İki mevsim bir arada yaşanıyor
ÇEVRE 19.03.2021 13:22:54 0

İki mevsim bir arada yaşanıyor

Ardahan´da havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar, işyerlerinin önüne attıkları sandalyede oturup sıcak havanın keyfini çıkarıyor.

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar, işyerlerinin önüne attıkları sandalyede oturup sıcak havanın keyfini çıkarıyor.

Yavaş yavaş havaların ısınmaya başladığı Ardahan´da iki mevsim bir arada yaşanıyor. Kış ve bahar mevsiminin bir arada yaşandığı kentte, gece yağan kar gündüz sıcak havanın etkisiyle eriyor.

Ardahan´da bahar mevsimiyle vatandaşlar güneşin tadını çıkarırken, yüksek kesimlerde ise karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi´ni Karadeniz´e bağlayan Ardahan-Şavşat kara yolunun 2640 rakımlı Sahara Dağı Geçidi´nde kar yağışı ve tipi sebebiyle ulaşım aksıyor.

Kent merkezinde ise sıcak havayı fırsat bilen esnaflar işyerlerinin önünde oturarak güneşin tadını çıkardı.

1

Başkan Yunus Dündar, TBMM’de Düzenlenen Grup Toplantısına Katıldı

2

Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi’nden Basın Açıklaması

3

Vali Çiçekli, Minik Öğrencilerle “Şehrin Yönetim Birimleri” konusunu İşledi

4

Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Yerel Yönetimleri Masaya Yatırdı

5

Ardahan Kura Kadın Futbol Takımı, Trabzon Deplasmanı İçin Destek Bekliyor