Hükümlüler tahliye edilmeye başlandı
16.04.2020 13:37:33 0

Hükümlüler tahliye edilmeye başlandı

Ardahan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan tahliye olacak 197 kişinin tahliye işlemleri tamamlandı.

ŞENOL KİRMAN

TBMM Genel Kurulu´nda kabul edilen infaz düzenlemesine ilişkin kanunun Resmi Gazete´de yayımlanmasının ardından Ardahan´da T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu´ndaki hükümlülerin tahliyeleri otobüslerle yapıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde 7 gün süren görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak yürürlüğe giren 7242 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun gereğince, haklarında denetimli serbestlik tedbiri veya koşullu salıverilme kararı verilen hükümlülerin tahliyesine başlanıldı.

Ardahan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan tahliye olacak 197 kişinin tahliye işlemleri tamamlandı.

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ardahan Valiliği ile koordineli ayarlanan araçlarla 197 kişi ikametgahlarına gönderildi.

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı