Hanak
GÜNCEL 12.03.2025 13:05:00 0

Hanak'ta İstiklal Marşı'nın Kabulünün 104. Yıl Dönümü coşkuyla kutlandı

12 Mart, İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümü, Hanak ilçesinde düzenlenen programla coşkuyla kutlandı

Haber: Bedrettin Şuay

 Hanak Atatürk Ortaokulu'nda gerçekleşen etkinliğe, Hanak İlçe Kaymakamı Ahmet Sami Meram, ilçe protokolü, vatandaşlar, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programa, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Ardından, Öğretmenler Günü'nün anlam ve önemi üzerine bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından şiir, tiyatro, oratoryo gösterileri ve sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Etkinlik, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Programın sonunda, Hanak Müftülüğü tarafından düzenlenen şiir yazma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yarışmada başarılı olan öğrenciler, ödüllerini protokol üyelerinin elinden alarak büyük bir gurur yaşadı.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy ve onun kahramanlık ve milli mücadeleye katkıları bir kez daha anıldı. Hanak ilçesinde düzenlenen bu anlamlı etkinlik, milletin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan İstiklal Marşı'nın gücünü ve önemini bir kez daha vurguladı.