Gürçayırlılar Kaz gecesinde buluşacak
GÜNCEL 16.01.2025 09:15:00 0

Gürçayırlılar Kaz gecesinde buluşacak

Merkezi İstanbul’da bulunan Gürçayır Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan köylüleri bir araya getirerek yine muhteşem bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.

19 Ocak 2025 tarihinde Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenecek geceye çok sayıda davetlinin katılması beklenirken , Gazi Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Hakim Hasan Hacıgül, Ünlü yönetmen Reis Çelik gecenin onur konuğu olacaklar.  

Türkiye’nin dört bir yanından gelen  çok sayıda davetlinin katılacağı gecede,  Gürçayırlılar hasret giderecekler.
Gürçayır Köyü Derneği Başkanı Hikmet Şero “ Her yıl olduğu gibi geleneksel hale gelen “Kaz Gecemize”   tüm köylülerimizi bekliyoruz. Amacımız bizleri birimimize bağlayan Kültürel değerlerimizi yaşatmak, birliğimizi ve beraberliğimizi yaşatmaktır” dedi.

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı