Göle’de İşitme Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği düzenlendi
GÜNCEL 28.09.2025 10:04:00 0

Göle’de İşitme Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği düzenlendi

Göle Sosyal Hizmet Merkezi İşitme Engelliler Haftası kapsamında farkındalık çalışması gerçekleştirdi

Haber: Müjdat Bölük

Göle Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Ardahan Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya’nın katılımıyla İşitme Engelliler Haftası kapsamında farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

Etkinlikte, toplumda işitme engelli bireylere karşı duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli bilgilendirme ve tanıtım faaliyetleri düzenlendi. 

Müdür Mahmut Çetinkaya, katılımcılara işitme engellilerin karşılaştığı zorluklar ve bu bireylerin sosyal hayata daha etkin katılımı için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Göle Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri de etkinlikte, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeler ve destek hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

1

Ardahan DSYB Çıldır’da Ziyaretlerde Bulundu

2

Koruyucu Aileye Anlamlı Ziyaret

3

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

4

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

5

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı