Genel sekreter Emin, köy içi yolların yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu

Özel idare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin önümüzdeki günlerde bakım onarım ve iyileştirme çalışmalarına başlanacağını açıkladı.

GÜNCEL 23.07.2024 11:01:00 0
Genel sekreter Emin, köy içi yolların yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, 2 yıl önce İl Özel İdaresince kanalizasyon çalışmaları tamamlanan Sulakyurt köyünde Milletvekili Kaan Koç'un üzerinde hassasiyetle durduğu, Vali Hayrettin Çiçek'in talimatlarıyla yapımına başlanacak olan köy içi yolların yapılacağı alanlarda incelemelerde bulunarak, planlamalar hakkında köy muhtarı ve vatandaşları bilgilendirdi. 

Genel Sekreter Emin önümüzdeki günlerde asfaltlama ve ara sokaklarda parke yapım, bakım onarım ve iyileştirme çalışmalarına başlanacağını açıkladı. 

Emin, yaptığı açıklamada, "Sulakyurt köyümüzde vatandaşlarımızın daha modern ve güvenli yollarda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla asfaltlama ve parke yapım çalışmalarına başlanacak. Ayrıca, mevcut yolların bakım onarımı ve iyileştirme çalışmaları da titizlikle yürütülecek. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle köyümüzün altyapı sorunları önemli ölçüde çözüme kavuşacak" dedi.


1

Çetinkaya, SED hizmetinden yararlanan aileleri ziyeret etti

2

ARDAHAN’IN GİZEMLİ MAĞARALARI KEŞFEDİLİYOR

3

SERHAT ARDAHANSPOR TOP BAŞI YAPTI

4

Özel bireyler için Artvin-Karagöl’e gezi düzenlendi

5

Başkan Demirci’den Albay Gülecen’e Hayırlı olsun ziyareti