Gaziler ve Şehit yakınları onuruna yemek verildi

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Ardahan Valiliği tarafından Gaziler ve Şehit yakınları onuruna yemek programı düzenlendi.

GÜNCEL 20.09.2024 15:23:00 0
Gaziler ve Şehit yakınları onuruna yemek verildi

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Ardahan Valiliği tarafından Gaziler ve Şehit yakınları onuruna yemek programı düzenlendi. Programa Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Garnizon Komutan Vekili Albay Mustafa Kürşat Doğan ve diğer protokol üyeleri ile gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, programa katılan misafirleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Gazilerin gününü tebrik eden Vali Çiçek, “Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla büyük ve güçlü Türkiye’yi imar ediyoruz. Var olduğu günden bu yana, vatanını ve değerlerini canından aziz bilmiş, varlığına yönelen tehditlere karşı her türlü güçlüğe göğüs gererek, omuz omuza mücadele etmeyi ilke edinmiş bir milletin mensupları olarak, şehit aileleri ve gazilerimiz için her zaman daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.


1

Başkan Alihanoğlu açıkladı: ‘Yılbaşına kadar zam yok’

2

Gaziler ve Şehit yakınları onuruna yemek verildi

3

Yeşilay Ardahan Şubesinden Rektör Biber’e ziyaret

4

Genel Sekreter Emin, Su Göze Köyü'nde incelemelerde bulundu

5

Serhat Ardahanspor sezon öncesi pasta kesti