Gazetemiz ortaklarından gazeteci Barış Bilgin geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmişti. Kalp krizi sonrası Kafkas Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Barış Bilgin'e yapılan muayenede 3 damarında tıkanıklık olduğu anlaşıldı. Yapılan anjiyo sonrası ana damara stent takıldı. Açılamayan iki damara ise üç hafta sonra anjiyo veya bypass ameliyatı yapılacağı öğrenildi.
Üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olan Bilgin, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.
Sağlık durumumun iyi olduğunu ifade eden Bilgin, bu süreçte kendisini ve yakınlarını arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.
Gazeteci Barış Bilgin açıklaması şöyle;
Özür ve Teşekkür
Herkese merhabalar, sağlık durumum iyi hamdolsun. 11 Nisan 2025 Perşembe günü ailemi, sevenlerimi, dostlarımı, okurlarımı üzdüğümden dolayı herkesten özür diliyorum.
Geçirdiğim kalp krizi sonucunda Kars Kafkas Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığımda üç damarımın tıkandığını, önemli olan ana damara anjiyo bölümünde müdahale edilerek stent takıldı. Açılamayan iki damarın 3 hafta sonra aynı şekilde anjiyo veya bypass ameliyatı yapılacağı bildirildi. Müdahaleden sonra 3 gün boyunca yoğun bakımda yatarken bizzat benim telefonumu ve diğer yakınlarımın telefonlarını arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor; ailemin, yakınlarımın telefonlara yoğunluktan dolayı cevap veremediklerimizden de özür diliyoruz.
Aynı zaman da bu zor zamanda bizleri yalnız bırakmayan ilgi ve alakalarını eksik etmeyen başta milletvekillerimiz olmak üzere herkese sevgi ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Tedavim boyunca özveriyle çaba gösteren tüm sağlık emekçilerine de çok teşekkür ediyorum. Merak eden, soran, dua eden, selam gönderen herkese çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun.