Tarih: 25.12.2019 11:04

Eylem planları değerlendirildi

Facebook Twitter Linked-in

Vali Mustafa Başkanlığında, büyükbaş, küçükbaş, arıcılık ve kaz yetiştiriciliği ile ilgili eylem planı toplantısı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda ilgili kurum, kuruluş ve STK temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda, eylem planları kapsamında yapılan çalışmalar, eğitimler ve sonuçları hakkında geniş değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Vali Mustafa Masatlı, ?İlimizde göreve başladığımızda buradaki kurum, kuruluş, il, ilçe merkezlerimizi ve köylerimiz ziyaret ederek, hayvancılık ile ilgili ve diğer konuları yerinde inceledik, vatandaşlarımızın bizlerden taleplerini, isteklerini dinleyerek şehrimizin ekonomik dinamikleri olan hayvancılık, arıcılık ve kaz yetiştiriciliği ile ilgili araştırmalar, eğitimler ve yerinde incelemeler sonucunda bu üç başlık ile ilgili eylem planları oluşturduk. Eylem planları çerçevesinde belirlediğimiz yol haritası kapsamında plan ve projeleri bugüne dek sonuç odaklı olarak yürüttük. Çok olumlu sonuçlar aldık. Önümüzdeki zaman içerisinde daha fazla verim alacağımıza inanıyorum. Burada ki tüm paydaşlarımızla birlikte inşallah ilimizin tarımını, hayvancılığını, kazcılığını ve arıcılığını daha iyi noktalara getireceğiz. Ben bu planlar ve projelerin hazırlamasında ve uygulanmasına katkı sağlayan kurum, kuruluş ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Toplantıda 2019 yılı içerisinde hayata geçirilen eylem planları ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlüğü tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Vali Masatlı, Eylem Planları çerçevesinde yapılan çalışmalar, projeler ve elde edilen sonuçlara ilişkin verileri de şu şekilde paylaştı:

Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık Eylem Planı Çalışma ve Sonuçları:

Kaz Yetiştiriciliği Eylem Planı Çalışma ve Sonuçları:     

 Arıcılık Eylem Planı Çalışma ve Sonuçları:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —