ESNAFIN KREDİ TALEBİYLE İLGİLENEN HALK BANKASINA TEŞEKKÜR
12.04.2020 10:18:04 0

ESNAFIN KREDİ TALEBİYLE İLGİLENEN HALK BANKASINA TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Yılmaz Kaya, ESOB Başkanı Mustafa Morkoç ve AEŞOB Başkanı Asim Özer, Ardahan Halk Bankası Müdürü Rafet Öz´ü ziyaret etti.

ŞENOL KİRMAN

AESOB Başkanı Yılmaz Kaya, ESOB Başkanı Mustafa Morkoç ve AEŞOB Başkanı Asim Özer, Ardahan Halk Bankası Müdürü Rafet Öz´ü ziyaret etti.

Oda Başkanları, Esnafa Destek Paketi Kapsamında Devletin tahsis ettiği 25 bin TL kredi ve 25 TL kredi kartına esnafın kolaylıkla ulaşması için çaba sarf eden Ardahan Halk Bankası Müdürü Rafet Öz´e teşekkür ettiler.

Oda Başkanları, ?Dünyayı saran Corona virüsü nedeni ile tüm dünyada yaşanan büyük sıkıntılar ülkemizde de yaşandı yaşanmaya da devam ediyor. Bu salgında ekonomi olarak en çok etkilenen küçük esnafımız oldu. Esnafa Destek Paketi Kapsamında Esnaf ve Sanatkâra tahsis edilen 25.000 TL destek kredisi ve 25.000 TL kredi kartı ile ilgili talepleriyle süratle ilgilenip, sistemin daha hızlı çalışmasını sağlayan başta Ardahan Halk Bankası şube müdürü Rafet Öz ve tüm çalışanlara Ardahan esnafı adına teşekkür edip şükranlarımızı sunuyoruz? dediler.

1

Başkan Kurukaya: “Ramazan’ın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz”

2

Ardahan’da Taşımalı Servis Araçlarına Trafik Denetimi

3

Ardahan’da Korsan Taşımacılıkla Mücadele Toplantısı yapıldı

4

AK Parti Göle İlçe Teşkilatı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

5

Ardahan’da Öğrencilere Yeşilay’dan Sağlıklı Yaşam Eğitimi