Emniyet Müdürü Şener’den Huzurevi Sakinlerine Sıcak Karşılama
GÜNCEL 31.07.2025 16:28:00 0

Emniyet Müdürü Şener’den Huzurevi Sakinlerine Sıcak Karşılama

Emniyet Müdürü Gökalp Şener ve eşi Zerrin Şener, Ardahan Huzurevi sakinlerini kahvaltı programında misafir etti

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleri, Ardahan İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener ve eşi Zerrin Şener’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında ağırlandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Emniyet Müdürü Şener ve eşi, misafirleriyle sohbet edip hoş vakit geçirdi.

Nazik davetlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Emniyet Müdürü Gökalp Şener ve eşi Zerrin Şener’e teşekkür etti.

1

Çıldır’da Masa Tenisi Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

2

Soğuk Bölgelerdeki Kamu Çalışanlarına Ek Yakacak Talebi

3

Türkiye Kamu-Sen Ardahan’da Bayrak Değişimi

4

Ardahan TSO’dan AB Projelerine Katılım

5

Çıldır Gölü Festivale Hazırlanıyor