Ekrem İmamoğlu için imza kampanyası sürüyor
SİYASET 17.04.2025 14:11:00 0

Ekrem İmamoğlu için imza kampanyası sürüyor

CHP Ardahan İl Başkanlığı’nın CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması talebiyle başlattığı imza kampanyası sürüyor.

CHP'nin Ekrem İmamoğlu'na özgürlük talebiyle başlattığı imza kampanyası, ülke genelinde olduğu gibi Ardahan’da da hız kesmeden sürüyor. Kongre Caddesi ve Perşembe Pazarında imza standı kuruldu. İmza kampanyasına çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu için imza kampanyası düzenledik. Tüm halkımızı Ekrem İmamoğlu’na destek olmaya davet ediyoruz. Adaletsizliğe ve hukuksuzluğa karşı demokrasi mücadelesi vererek tüm dostlarımızı desteğe davet ediyoruz. CHP bir adım dahi geriye atmayacaktır. Tepkimizi ortaya koyuyoruz. Halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Adalet Yaşasın Özgür Türkiye diyoruz” dedi.

 

 

MÜJDAT BÖLÜK/ARDAHAN MEDYA

1

Ardahan’dan Filistin’e Destek

2

AK Parti Ardahan İl Teşkilatından Hanak İlçesine Ziyaret

3

Vali Çiçek Göle’de Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı

4

Çıldır’da Liseler Arası Bilek Güreşi Turnuvası Düzenlendi

5

Engelsiz Yaşam Merkezinde Personele Sivil Savunma ve KBRN Eğitimi verildi