ŞENOL KİRMAN
Ardahan Belediyesi tarafından Atatürk heykelinin olduğu alana dev ?ARDAHAN? yazısı konuldu.
Ardahan´a özgü sembolik yazı ve şekillerin şehrin çeşitli noktalarına konulması gazetemiz tarafından sürekli gündeme getirilmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir tarafından Atatürk heykelinin olduğu alana serhat şehrimizi temsilen büyük harflerle yazılmış Ardahan yazısı konuldu.
Ardahan´ın tanıtımına katkı sunacak olan ARDAHAN yazısı kente ziyarete gelenlerin önünde fotoğraf çektirerek paylaşabilecekleri bir noktaya yerleştirildi. Kentte görenlerin hayranlığını kazanan ARDAHAN yazısı Ardahanlıların yanı sıra il dışından gelen vatandaşların da ilgi odağı oluyor. ARDAHAN yazısı önünde hatıra olarak fotoğraf çektiren vatandaşlar bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.
Şehrimize güzel bir hatıra olarak kalacağını vurgulayan Başkan Demir, ?Şimdiden büyük ilgi gördü birçok vatandaşımız önünde fotoğraflar çekti. Ardahan´ımıza hayırlı olsun? dedi.