Dernek kuran Ardahan’daki Çıldırlılar, iftarda buluştu

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde doğup büyüyen ve Ardahan il merkezinde ikamet eden Çıldırlılar bir araya gelerek “Ardahan Çıldır Kültür Derneği”ni kurdular.

GÜNCEL 21.03.2024 15:12:00 0
Dernek kuran Ardahan’daki Çıldırlılar, iftarda buluştu

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde doğup büyüyen ve Ardahan il merkezinde ikamet eden Çıldırlılar bir araya gelerek “Ardahan Çıldır Kültür Derneği”ni kurdular.  Kuruluşu yapılan derneğin ilk iftar organizasyonu yoğun katılımla ve âşıkların sazlı sözlü türküleri ile coşkulu geçti.

Ardahan il merkezinde ikamet eden Çıldırlılar, tanışma, kaynaşma, kültür ve geleneklerini yaşatma hedefiyle yola çıkarak “Ardahan Çıldır Kültür Derneği”ni kurdular. Kuruluşu yapılan derneğin ilk iftar organizasyonu yoğun katılımla ve âşıkların sazlı sözlü türküleri ile coşkulu geçti. İftarın ardından Çıldırlılar, yöre aşıkları Faruk Erdoğan ve Ercan Şimşekoğlu'nun türküleri ile güzel bir gece yaşadı.

Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Sülayman Türe, iftar programına katılan Çıldırlıları selamlayarak, derneğin kurulmasıyla birlikte artık Çıldırlıların tek çatı altında bir ve beraber olacağını, düğün, cenaze ve özel gün ve gece buluşmaları noktasında yeni organizasyonlar yapılarak birlik ve beraberliğin kuvvetlendirileceğini söyledi. Türe, iftara katılan Çıldırlılara teşekkür etti.

Bir 12 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ARDAHAN ÇILDIR KÜLTÜR DERNEĞİ' görseli olabilir

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 10 kişi görseli olabilir

Bir 9 kişi görseli olabilir





 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak