Haber: Bedrettin Şuay
Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede, Ardahan'da halihazırda devam eden kültürel projeler için Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Kaptan Zeynel Abidin Yaşlı'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, kurul için önem arz eden projelerin değerlendirmeleri ve istişareler gerçekleştirildi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede, Ardahan'ın kültürel ve turistik potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile işbirliği içinde olduklarını belirtti. Yapılan ziyaretin, bölgedeki kültürel mirasın korunması ve turizm alanında geliştirilmesi adına önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Kaptan Zeynel Abidin Yaşlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Dede'ye projeler için verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Kültürel mirasın korunması ve geliştirilmesi noktasında işbirliğinin önemini vurgulayan Yaşlı, bu tür ziyaretlerin karşılıklı fikir alışverişine büyük katkı sağladığını ifade etti.