Damal’da tarihi çeşmelerin çevre düzenlemesi yapılıyor
GÜNCEL 20.09.2023 15:27:00 0

Damal’da tarihi çeşmelerin çevre düzenlemesi yapılıyor

Başkan Önal, ilçedeki Çaybaşı, İnönü ve Ata Mahallesinde  tarihi çeşmelere çevre düzenlemesi yapacaklarını açıkladı

Haber: Bedrettin Şuay

Damal, Belediye Başkanı Ergin Önal, ilçede yaptığı bir çok başarılı çalışmalarla halkın gönlünü kazan maya devam ediyor. Başkan, Önal, ilçede Çaybaşı, İnönü ve Ata Mahallesinde tarihi çeşmelere çevre düzenlemesi yapacaklarını açıkladı.

Tarihi yılanlı çeşmesinin, daha önce bakım onarım çalışması yapıldığını açıklayan Başkan Önal, ilçemizin mahallelerinde bulunan tarihi çeşmelerin çevre düzenlemesini yenileyip halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

Başkan Önal, yaz sezonuyla birlikte, ilçede yol, kaldırım, alt yapı gibi birçok çalışmaya imza atarak, Damal ilçesini daha güzel görünüme kavuşturup ilçeyi yaşanabilir hale getirmeyi hedefleyen Başkan Önal, ilçe halkının gönlünde taht kuruyor.

1

Merkezi İstanbul’da Bulunan Gürçayır Köyü Derneği İftarda Buluşuyor

2

Başkan Yunus Dündar, TBMM’de Düzenlenen Grup Toplantısına Katıldı

3

Eğitim-Bir-Sen Ardahan Şubesi’nden Basın Açıklaması

4

Vali Çiçekli, Minik Öğrencilerle “Şehrin Yönetim Birimleri” konusunu İşledi

5

Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Yerel Yönetimleri Masaya Yatırdı