Bedrettin Şuay
Hanak´ta Deniz bank geçici süreyle kapatıldı. Çalışan personeller ise, tedbir amaçlı olarak 10 gün süreyle evlerinde karantina altına alındılar. Korona virüs covit 19 nedeniyle Ardahan´ın Hanak ilçesinde hizmet veren Deniz bank kapatıldı. Hanak´ta Deniz bank çalışanlarından birinin testinin pozitif çıkması nedeniyle banka bir hafta süreyle geçici olarak kapatıldı.
Hanak´ta Deniz bankın korona virüs nedeniyle on gün süreyle geçici olarak kapatıldığı açıklanırken, Banka çalışanlarından biri temizlik görevlisi olmak üzere 4 personel ve banka müdürü ilçe Sağlık Müdürlüğü gözetiminde evlerinde 10 gün süreyle karantina altına alındılar.
İlçe Sağlık Müdürlüğü Banka çalışanlarından birinin testinin pozitif çıkması nedeniyle diğer personelleri de güvenlik açısından 10 gün karantina da tutulacak. Bankanın kapalı olması nedeniyle ilçede vatandaşların mağdur olmaması için işlerini mobil internet bankacılığından ya da Ardahan´a gelerek yapacaklarının bilgisi alındı.